Rólunk

Nem tűrünk megalkuvást a minőségben és az összetevőkben

Mindig is fontosnak tartottam, hogy a mindennapi szépségápolás, az egészséges életmód szerves része legyen a mindennapjaimnak. Ehhez kellett megtaláljam azokat a natúrkozmetikumokat, amelyeket bizalommal használok és bátran ajánlhatok másoknak is.

Cégünk több mint tíz éve foglalkozik étrendkiegészítő termékek gyártásával, értékesítésével ezáltal a legkülönbözőbb márkák étrendkiegészítő és szépségápolási termékeit nyílt lehetőségem kipróbálni.

A pozitív tapasztalatok és a csalódások, megerősítettek abban, hogy legyen szó akár vitaminokról vagy szépségápolási termékekről, a legfontosabb számomra a minőségi összetevők! Ezért kézenfekvőnek tűnt, hogy belevessem magam az élelmiszerek és kozmetikumok trendi BIO világába. Hamar rá kellett jönnöm a bűvös hárombetűs szócska, nem egyenlő a kiváló minőséggel – különösen a bio kozmetikumok esetében.

Persze léteznek magas minőségben gyártott BIO bőrápolási készítmények, de velem bizony megesett, hogy az éjszaka közepén le kellett mosnom a pusztán gyógynövény alapú arckrémet, mert elviselhetetlen volt számomra az illata …

Fiatalabb koromban a szervezetem erős volt és mindent kibírt. Szinte mindegy volt, hogy mit ettem, mit kentem magamra vagy épp’ hány napig buliztam egyhuzamban .... Az idő előrehaladtával egyre nagyobb szerepet kapott mindennapjaimban, hogy szervezetemet és bőrömet is megfelelő minőségi tápanyaghoz juttassam.
Hiszem, hogy ehhez mai világunkban, ahol nap, mint nap találkozunk a tápanyagban szegény élelmiszerekkel ott a károsanyag mentes, vitaminok és kozmetikumok nélkülözhetetlenek.

Miért jött létre a DailyHealt?

A DailyHealth webshopon keresztül több mint tíz év tapasztalatait szeretném veletek megosztani. Étrend kiegészítő gyártó cég vezetőjeként és kozmetikumokat használó nőként, kettős mércével, szigorú szemmel értékelem a termékeket. Célom, hogy segítséget nyújtsak számotokra kiigazodni a szépségápolási termékek dzsungelében.

A készítmények között vannak olyanok, amelyek gyártásával cégünket bízták meg, de akadnak olyanok is, amelyeket felhasználóként ismertem és szerettem meg. Egy dolog viszont, mindegyikben közös: csakis olyan bőrápolási és étrendkiegészítő termékeket gyűjtöttem össze, amelyek nem tartalmaznak semmilyen káros összetevőt.

A kedvenceim már most elérhetőek az oldalon, de érdemes visszatérni hozzánk időről-időre, hiszen bőven tartogatok még meglepetéseket.

Elég régóta okoz gondot megtalálni azokat a termékeket, amelyek hozzá segítenek a minden napi szépségápoláshoz és egészséges életmódhoz ráadásul még bizalommal is állhatok hozzájuk.

Andi