Bőröd egészsége — bőrápolás címke

Bőrápolási tippek a ráncok elkerülésére

A nők többségének valószínűleg a harmadik x-ig meg sem fordul a fejében a ránctalanítás gondolat. A szarkalábak, a ráncok nagymamáink sajátjai, ami rajtuk természetes és szóba sem jöhet, hogy a mi arcunkon is megjelenhet. Gyakran az arcápolás is kimerül egy tonik és egy sminklemosó együttesében, pedig bizony nem árt már ebben a korban előzékenynek lenni és a mindennapok részévé tenni néhány egyszerű, ám később annál hálásabb rutint, amivel megóvjuk bőrünk szépségét.  Gondolnád például, hogy a gyantázás megnöveli a ráncok kialakulásának esélyét? A folytatásban eláruljuk miért és további egyszerű és annál hasznosabb bőrápolási tippekkel ajándékozunk meg, hogy a ráncokat valóban csak...

Tovább olvasom →

Szemránc kisokos, mindent a szarkalábakról

Összefoglaljuk, hogy mitől és hogyan alakulnak ki a szemráncok és milyen eszközeid vannak felvenni a harcot a szarkalábakkal. Cikkünkből kiderült, hogyan előzd meg illetve, hogyan kezeld a ráncos bőrfelületet.

Tovább olvasom →

NE tedd tönkre arcbőröd! A stressz nem megoldás ...

Rohanó életmódot folytatsz és nincs időd arra, hogy a stressz és kimerültség jelei ellenére foglalkozz egészségeddel? Nem csak az arcod(ráncok, elszíneződések, kimerültség) de a tested is jelezni fogja mikor elég neki és mikor kell változtass! Van erre pár természetes megoldásunk!

Tovább olvasom →

Milyen hatással van a dohányzás a bőrödre?

Amennyiben dohányzol és érdekel, hogy a dohányzás milyen kémiai reakciókat vált ki a testedben, és hogyan tudsz ezek ellen tenni, akkor ez a cikk neked szól.

Tovább olvasom →

Csak kozmetikumokkal nem fogunk átütő sikereket elérni a bőrápolásban

Fontos, hogy bőrünk egészsége nem a kizárólag a kenceficéken fog múlni életvietelünk és táplálkozásunk is nagyban befolyásolja azt.

Tovább olvasom →