Milyen ajándék kerüljön a karácsonyfa alá?

Elkezdődött a karácsonyi visszaszámlálás. Azt mondják az embereket két nagy csoportra oszthatjuk: vannak azok, akik szorgosan már októberben elkezdik az ötletelést és szép sorjában november végére beszerzik szinte az összes ajándékot. De vannak, akik decemberben is tanácstalanul próbálják kitalálni vajon minek örülnének leginkább szeretteik, míg végül időszűkében és kétségbeeséstől hajtva évről-évre egy pénztárcával, zoknival, esetleg kutyafuttában megvásárolt tucatajándékokkal okoznak meglepetést. Ha te is az utóbbiak közé tartozol, akkor a következő összeállításunkat a Te figyelmedbe is ajánljuk! Ígérjük idén nem fagy majd a mosoly családod és barátaid arcára, amikor kibontják a csomagot. Inspirálódj ötleteinkből, hogy ne okozzon fejtörést a tökéletes ajándék.

Karácsonyi ajándékötletek az egész család számára

A Karácsony lényege, hogy értékes időt töltünk azokkal, akiket szeretünk. Ilyenkor legszívesebben meghitt, szűk családi körben ünneplünk. Adj olyan ajándékot, amely igazán személyre szabott.

Ötletek hölgyeknek

Többnyire egyszerűnek tűnik kitalálni, hogy minek örülhet egy nő. Szóba jöhet szinte bármi, amitől szebb, üdébb és fiatalosabb lesz a bőr. Arra azonban figyelj, hogy mindig jó minőségű kozmetikumot vásárolj, és tartsd szem előtt, hogy bizonyos készítmények allergizálhatnak.

A hölgyeknek jó ötlet karácsonyra natúr kozmetikumokat, hidratálókat és arcápolókat ajándékozni.

A natúr kozmetikumokkal nem hibázhatsz. Még egy dolgot vegyél fontolóra döntés előtt: olyan termékre essen a választásod, amivel nem bántod meg szeretteidet. Például egy hidratáló termékkel biztosan osztatlan sikert aratsz minden hölgynél, azonban ránctalanító készítményt inkább csak akkor válassz ajándékba, ha tudod, hogy nem lesz belőle sértődés.

Tippünk: egy-egy gondosan összeállított beauty vitamin csomaggal mindenkit levehetsz a lábáról!

Mi ezeket ajánljuk:

Hialuronsav és kollagén kapszula

Wonder Tea - Teafaolajos Natúr Nyugtató krém


Ötletek férfiaknak

A szépítkezés nem csak a hölgyek kiváltsága, hiszen a férfiak is szeretnek igényesek és ápoltak lenni. Borbélyhoz járni manapság nem csak trendi, de igazi férfias kényeztetés. A bőrápoló termékektől a vitaminokon át, egy táplálékkiegészítő termékig bármit is választasz, az stílusos és gondoskodó ajándék is egyben.

Közös ajándék a szülőknek, nagyszülőknek

Nehezen választasz a rengeteg termék közül? Ne bonyolítsd túl a helyzetedet. Válassz közös meglepetést a nagyszülőknek. A téli időszakban például szuper ajándék lehet idősebbek számára egy különleges gyógyteakeverék-válogatás, amit kiegészíthetsz egy szép teafüves dobozkával vagy épp csészékkel, ami maradandó emlék. Így valahányszor ebből kortyolgatnak, te jutsz majd az eszükbe.

Ajándékozz a szüleidnek egészséget karácsonyra! Kínálatunkban vitaminok és gyógyteák is megtalálhatóak.

Az idősebb generáció számára az egészség és annak megőrzése nagyon fontos. Éreztesd velük, hogy mennyire szeretnéd, hogy sokáig erőben, egészségben legyenek részesei a család közös pillanatainak. Halmozd el őket megelőző vitaminkészítményekkel, amit maguknak nem vennének meg, hiszen számukra a gyerekek, az unokák szükségletei a legfontosabbak.

Ha mégsem tudod otthagyni a boltban azt a cuki mamuszt, vagy kényelmes papucsot, csomagolj mellé egy kollagén + msm ízületvédőt is.

Karácsonyi ajándékötletek a barátnőid számára

Átbuliztátok együtt az évet, és napra pontosan tudod mikor vették az utolsó felsőt, mivel együtt vásároltatok. Ismered a neszeszereik tartalmát, kedvenc kozmetikai márkáikat, egyszóval úgy ismered őket, mint a tenyeredet és bármit is veszel, az biztosan telitalálat. Most mégis, egy újabb sminktermék helyett szeretnél inkább valami egészségesebb ajándékot választani?

Karácsonykor mindenki egy kicsit elengedi magát, de ettől még kezdhetitek akár karcsúan is az újévet! Ajándékozz a barátnőidnek karcsúsító superfoodokat.

Ne törd tovább a fejed, maximum azon, hogy a sok-sok superfood közül melyikre essen végül a választásod. Készüljetek fel közösen egy nagy év eleji méregtelenítésre, állíts össze komplett csomagot lúgosításhoz, méregtelenítéshez vagy immunerősítéshez.

Tippünk: Igazi ütőkártya lehet egy karcsúsító csomag.


Mi ezeket ajánljuk:

Super Slim Mix Italpor

Bio Kendermag fehérje

Bio Kelkáposzta italpor