Bőröd egészsége

3+1 téli kézápolási tipp

A téli időszak minden tekintetben megviseli az embert. Azonban az arcbőr mellett talán kevesebb figyelmet kap a kezünk, pedig legalább ugyanannyi törődést igényelne.

Tovább olvasom →

Milyen ajándék kerüljön a karácsonyfa alá?

Van, aki már jó előre beszerzi a karácsonyi ajándékokat, más pedig még két héttel karácsony előtt is tanácstalanul vakargatja a fejét. Mi az utóbbiaknak szeretnénk segítséget nyújtani, néhány remek, egészséges tippel, hogy energikusan induljon az újév!

Tovább olvasom →

Fontos csontjaink védelme!

A csontjaink testünk váza, éppen ezért rendkívül fontos, hogy ellássuk a megfelelő ásványi anyagokkal, vitaminokkal és esszenciális zsírsavakkal. Bemutatjuk azokat az egészséges és finom ételeket, amik támogatják a csontjaidat.

Tovább olvasom →

Hogyan hat a hideg és a szél a bőrünkre?

A bőrödet nemcsak a nyári időjárás,de a téli hideg szelek is próbára teszik. Azonban ha megfelelően felkészülsz, elkerülheted, hogy az arcod berepedezzen és károsodjon. Összegyűjtöttünk 5 tippet, amelyek segíthetnek.

Tovább olvasom →

Mit együnk, hogy szebbek legyünk?

Tudtad, hogy az étkezési szokásaid látszanak meg leginkább a bőrödön? Ha sok aknéval küzdesz, vagy gyulladt az arcbőröd, akkor a problémát nem fogják csupán a kozmetikumok megoldani, a gyógyulást belülről kell elkezdened. Mutatunk néhány ételt, ami segít a szépséged megőrzésében!

Tovább olvasom →